Äppellunden

Arkitektritade kvalitetsradhus i naturnära läge!

Försäljning pågår, endast 3 hus kvar till försäljning! För mer information kontakta Patrik Lindholm på 070-6195141. Hör av dig redan i dag för att få information samt för att boka privatvisning i vårt visningshus. Husen beräknas stå klara för inflyttning under hösten 2016.

Folkhem bygger nu 10 vackra radhus med friköpt tomt i naturnära läge vid Trollbergets fot i Sigtuna. Här erbjuds funktionella radhus ritade av Wingårdhs arkitekter om 134 kvm i två plan med egen trädgård. Flexibel planlösning med stora sociala ytor samt möjlighet med upp till 5 sovrum gör att huset passar för såväl den lilla som stora familjen. Genomgående hög standard med smakfulla materialval och genomtänkta lösningar. På husets entrésida erbjuds parkeringsplats samt specialdesignat förråd om ca 5 kvm i korslimmat trä. För den som önskar går det även att välja till carport. Trädgården på baksidan av huset erbjuder stort trädäck om ca 24 kvm samt egen gräsmatta. Två helkaklade badrum, varav ett med badkar och ett med dusch samt bänkyta ovan tvättmaskin och torktumlare. Köket ligger i en halvöppen planlösning mot vardagsrummet och har en hög maskinell standard samt gott om förvaringsutrymmen och bänkytor. Den välkända Folkhem-trappan sammanbinder det nedre planets sociala ytor med det övre planets mer privata utrymmen. På övervåningen finns tre bra sovrum, varav ett stort Master Bedroom med egen Walk-In Closet och fri utsikt. På övervåningen finns även ett generöst TV-rum som går att disponera som ett extra sovrum för den som önskar.

Samtliga hus har en trevlig trädgårdsstomt med ett stort trädäck med två utgångar från vardagsrummet, samt stora gräsytor. Framsidan av huset utgörs av stenlagd yta samt asfalterad yta vid parkeringsplatsen.

Två parkeringsplatser per hushåll, varav en på framsidan av huset (carport möjligt som tillval) samt en parkeringsplats på gemensam parkering.

Välkommen till Ett Folkhem att trivas i!

Fakta
Antal bostäder 10
Upplåtelseform Äganderätt
Prisintervall 4795000 kr - 4995000 kr
Antal rum 4 - 6
Boarea 134 m2 - 134 m2
Tillträde från 2016-11-01
Arkitekt Wingårdhs
Status Pågående

Karta