Område:Sundbyberg
Byggnadstyp:Radhus
Antal bostäder:63
Boarea:68-115 kvm
Antal rum:3-5 rok
Upplåtelseform:Friköpta radhus, äganderätt.
Produktionsstart:Ej fastställt
Beräknad inflyttning:Inflyttning pågår i första etappen.
Status:Pågår
Pris från:2 895 000
Månadsavgift från:Ingen. Totala driftskostnader mellan ca 1500-2000 kr/mån
Försäljningsstart:Försäljning pågår
Arkitekt:

Fidjeland Arkitektkontor, Jan Fidjeland

Mäklare:

Patrik Lindholm
Folkhem

Kontakt Folkhem:

Sandra Frank
Marknadschef

Grönkulla Trädgårdsstad, Sundbyberg Nästa visning 16/6 17-18. Nu släpper vi en ny hustyp på 104 kvm i två plan. 3 nya hus i skyddat läge intill skogsdunge. 102 kvm i ett plan med terrass och trädgård för 4 495 000 kr eller i litet radhus, 68 kvm med både uteplatser och trädgårdstäppa för 2 895 000 kr bara 3 minuter från tunnelbanan. Kontakta Patrik Lindholm 070-619 51 41 för personlig visning.

Köp ett eget, vackert hus i Trädgårdsstaden Grönkulla i Sundbyberg.

Sundbybergs stad planerar en ny levande stadsdel som heter Grönkulla. Den kommer att innehålla både fina kvalitetsradhus med egna trädgårdstäppor, flerbostadshus och arbetsplatser nära härliga grönområden samtidigt som den ligger nära tunnelbana, matbutiker och service.

Radhusen i Grönkulla planeras som en klassisk trädgårdsstad, den kombinerar stadskänsla med lantlighet och innehåller måttlig täthet, låga trädgårdsförsedda hus och traditionella, trädplanterade gator och torg. Innanför träden promenerar du på trottoarerna. När du går omkring i området kommer du att mötas av bla syrén, vildvin och kaprifol. Längs med gatan planteras häckar av avenbok.

I Trädgårdsstaden Grönkulla där första etappen beräknas vara klart hösten 2012 kommer 63 familjer att leva i kvalitetsbyggda hus med egna små trädgårdar, ett gemensamt torg med vackra bevarade björkar att samlas på och med en vacker skogsdunge som ramar in området.

Folkhem bygger 6 olika jättefina typer av hus som vi har tänkt ska passa alla tänkbara familjer - stora som små, yngre som äldre. Det minsta huset är ca 75 kvm fördelat på 3 rum och två uteplatser och det största huset är 129 kvm med fyra sovrum, vardagsrum och kök. Alla husen har förutom egen liten täppa även samt uteplats med trätrall och förråd.

Folkhem är kända för sina kvalitétshus och har vunnit det prestigefyllda Träpriset som delas ut vart fjärde år. Detta har vi gjort tack vare våra egna otroligt yrkesskickliga snickare samt ett långsiktigt och genomarbetat kvalitetstänk.

Välkomna!

 LÄNKLISTA


Sundbybergs stads planer för Rissne 2013
Karta över området »
Bilder från första spadtaget som togs den 17 april 2010 »