Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Så blir du VIP-kund

Så här köper du före alla andra När du anmäler ditt intresse för ett kommande projekt så säkrar du din förtur till bostäderna i det specifika projektet och blir samtidigt VIP-kund. Helt kostnadsfritt så klart!

Har du hittat ett projekt som du är nyfiken på? Kul! Om försäljning redan pågår i projektet så kommer du att bli kontaktad av oss efter att du anmält intresse. Du är även självklart välkommen att kontakta våra mäklare direkt.

Om det i stället är ett kommande projekt så innebär din intresseanmälan att du blir VIP-kund och även säkrar din förtur för bostäderna i det specifika projektet.

Så här går VIP-säljstarten till

Som VIP-kund får du löpande information om projektet och när det är dags blir du inbjuden till VIP-säljstarten. I samband med VIP-säljstarten presenterar vi priser, planlösningar och annat säljmaterial för projektet, och du kan i lugn och ro hitta den perfekta bostaden för dig. Om det finns flera intressenter för samma bostad är det tiden för din intresseanmälan som avgör – så ju tidigare du anmäler intresse för ett projekt, desto större chans har du att få köpa ditt nya hem. Som VIP-kund får du alltså chansen att köpa en bostad redan innan bostäderna lanseras på marknaden.

Hur fungerar förturen?

Din förtur vid VIP-säljstarten baseras på när du anmälde intresse för projektet (datum samt tid). Vid VIP-säljstarten får du information om bostäderna och gör en köpanmälan för den eller de bostäder du är intresserad av. Är det flera som gör köpanmälan för samma bostad under VIP-försäljningen avgörs förturen till bostaden i turordning enligt datum och tid för intresseanmälan till det specifika projektet. Våra mäklare kontaktar dig och håller dig uppdaterad under VIP-processen.

Du kan göra köpanmälan för flera bostäder vid VIP-säljstarten om du är intresserad av flera. Köpanmälan är inte bindande.

Därför ska du välja ett hem från Folkhem

Det finns många skäl att välja ett hem från oss. Trämaterialet är bara ett av dem. Välkommen hem!

Läs mer

Så går ett köp av bostadsrätt till

Att köpa en ny bostad är för många av oss vårt livs största affär. Och att köpa en helt ny bostad är dessutom lite speciellt – bostaden finns ju inte ännu. Många beslut ska fattas och oftast dröjer det ett tag innan du kan flytta in.

Läs mer