Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Så blir du VIP-kund

Om du hittar ett projekt som du är nyfiken på ska du anmäla ditt intresse här på vår hemsida! Att vara intressent hos oss är kostnadsfritt.

Om försäljning pågår i projektet blir du kontaktad av vår mäklare efter att du anmält intresse. Är det ett kommande projekt blir du per automatik VIP-kund i samband med din intresseanmälan. Som VIP-kund får du löpande information om projektet och blir du inbjuden till den exklusiva VIP-säljstarten – och får därmed chansen att köpa en bostad redan innan vi går ut till allmän försäljning. Det är först på VIP-säljstarten vi presenterar priser, planlösningar och annat säljmaterial för projektet.

Digital bokningssida

Förhandsförsäljningen startar när vi öppnar vår digitala bokningssida, vilket vanligtvis sker ett par dagar efter VIP-säljstarten. På bokningssidan ska du registrera dina önskemål om vilken bostad du önskar köpa. Vi tillämpar principen ”först till kvarn” – alla VIP-kunder som går in på bokningssidan och tar en kölapp får ett könummer, den som kommer in först hamnar först i kön. Våra mäklare kontaktar därefter alla i turordning, där den med lägst könummer får välja bostad först.

Länken till den digitala bokningssidan samt mer information om hur förhandsförsäljningen går till får du tillsammans med övrigt säljmaterial på VIP-säljstarten. Som intressent har du också möjlighet att föra dialog med oss kring dina önskemål och idéer för projektet.

Därför ska du välja ett hem från Folkhem

Det finns många skäl att välja ett hem från oss. Trämaterialet är bara ett av dem. Välkommen hem!

Läs mer

Så går ett köp av bostadsrätt till

Att köpa en ny bostad är för många av oss vårt livs största affär. Och att köpa en helt ny bostad är dessutom lite speciellt – bostaden finns ju inte ännu. Många beslut ska fattas och oftast dröjer det ett tag innan du kan flytta in.

Läs mer