Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Varför välja ett hem från Folkhem?

Vi jobbar för att underlätta din resa från första intresse till inflyttning. Vi tror på en kombination av vår kunskap inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.
  • Du får mer tid över – I ett välplanerat, nytt boende med alla nödvändiga funktioner – och inget renoveringsbehov – får du mer tid över till annat.
  • Du bor miljövänligt – I ett hållbart, klimatsmart hem, med genomtänkta material, god inomhusmiljö och låga underhålls- och driftskostnader. Läs om fördelar med trähus.
  • Du köper till fast pris – Du slipper budgivning. Läs om hur ett köp av bostadsrätt går till.
  • Du bor säkert – I en modern och funktionell bostad, med noga genomtänkta lösningar som ger dig ett säkert boende.
  • Du gör en trygg affär – Med branschens mest genomtänkta försäkringar och garantier. Läs om Folkhem Tryggt köp.
  • Du påverkar utformningen – Du kan själv till viss del påverka material och färger för att förverkliga just din bostad. Vår inredare finns tillgänglig för tips och råd.
  • Du köper av en trygg aktör med etablerade ägare med stor erfarenhet av bostadsutveckling – Folkhem ingår i Nordrkoncernen, en av Skandinaviens främsta bostadsutvecklare. Läs mer om oss.
  • Dessutom finns det flera fördelar med trähus

Du är viktig för oss

Den yttersta målsättningen med vår verksamhet är att skapa goda boendemiljöer där människor vill leva. Idag och i framtiden. För att lyckas med denna vision tar vi lärdom från alla projekt vi genomför för att ständigt förbättra kvaliteten. För riktigt nöjda kunder är det viktigaste för oss!

Så blir du VIP-kund

Om du hittar ett projekt som du är nyfiken på ska du anmäla ditt intresse här på vår hemsida! Att vara intressent hos oss är kostnadsfritt.

Läs mer

Så går ett köp av bostadsrätt till

Att köpa en ny bostad är för många av oss vårt livs största affär. Och att köpa en helt ny bostad är dessutom lite speciellt – bostaden finns ju inte ännu. Många beslut ska fattas och oftast dröjer det ett tag innan du kan flytta in.

Läs mer

Varför vi bygger trähus

Sverige har en lång historia av att bygga hus, bostadsområden och hela städer i trä. En resurs som med ett hållbart skogsbruk kommer vara oändlig. Folkhems Anna Ervast Öberg förklarar vad som egentligen definierar ett trähus, hur de påverkar miljön och varför Folkhem har valt att bygga alla sina hus av trä.

Läs mer

Har du frågor?

Hör gärna av dig.