Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

För kommuner och markägare

Är du en markägare med ett projekt eller en fastighet med potential? Vi är alltid på jakt efter nya, spännande projektidéer. Kontakta oss gärna.

Vi söker aktivt efter dagens och framtidens platser där det finns förutsättningar för människor att bo och ha det riktigt bra. Ibland är det mitt i stadens brus, ibland på en plats som har framtiden för sig. Utifrån platsens historia, förutsättningar och element söker vi efter möjligheter och potential för att utveckla och forma projekt där samhället kan utvecklas och drömmar uppfyllas.

Kontakta gärna mig:

Trähusfrågor:
Anna Ervast Öberg, Projektutveckling Trähus
anna.oberg@folkhem.se, Tel. +46 73 349 8317

Utvecklingsfrågor:
Dag Johansson
dag.johansson@nordr.se, Tel. +46 70 284 6194

Mer om oss

Folkhem Trä AB marknadsförs under varumärket Folkhem och ägs gemensamt av Nordr och Rikshem.

Läs mer

Varför vi bygger trähus

Sverige har en lång historia av att bygga hus, bostadsområden och hela städer i trä. En resurs som med ett hållbart skogsbruk kommer vara oändlig. Folkhems Cecilia Seavers förklarar vad som egentligen definierar ett trähus, hur de påverkar miljön och varför Folkhem har valt att bygga alla sina hus av trä.

Läs mer