Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Nyheter

Välkommen till Folkhems nyhetskanal. Här hittar du artiklar och nyheter från våra bostadsprojekt, affärsutveckling, planerade områden, trähus och annat som händer i Folkhem-världen.

Nyheter

 • Sveriges Radio besöker Cederhusen

  Häromdagen hade vi besök av Sveriges Radio på Cederhusen och Folkhems Affärs- & projektutvecklingschef Anna Ervast Öberg intervjuades om trähusbyggande.

  Läs mer
 • Folkhem satsar på värmländskt trä i två kommande projekt

  Värmländska träprodukter kommer att utgöra stommen i Folkhems projekt Cederhusen och Tree House. Det står klart sedan avtal tecknats mellan ByggPartner och Stora Enso, som även kommer att bistå med digitala verktyg anpassade för trähusbyggande.

  Läs mer
 • Folkhem inleder strategiskt samarbete med ByggPartner

  Folkhem inleder strategiskt samarbete med ByggPartner kring trähusutveckling. Inledningsvis omfattas två nya bostadsprojekt i trä i Stockholm och Sundbyberg – Cederhusen, kv Humboldt i Hagastaden samt Tree House i Hallonbergen.

  Läs mer
 • Se stomresningen av Cederhusens fjärde huskropp!

  Cederhusens etapp 1 och 2 är byggt med KL-trä från Dalarna, levererat av Setra Group. Se stomresningen av vår fjärde huskropp här.

  Läs mer
 • Branschöverskridande storsatsning på spårbarhet för hållbar industri

  Delegationen för cirkulär ekonomi har tillsammans med fem strategiska innovationsprogram tagit initiativ till CIRCLA, som är en nationell satsning med delprojekt som leds av RISE, Chalmers industriteknik, Mälardalens högskola, Svenskt Trä och Ragn-Sells.

  Läs mer