Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Säljstart för sista etappen i Cederhusen!

Nu släpps bostäderna i den fjärde och sista etappen i Cederhusen till försäljning. Redan vid säljstart är konkurrensen om de 71 bostäderna stor med över 3 200 intressenter och fullbokade visningar.

Cederhusen, som ligger i Hagastaden, är Stockholms första stora flerbostadshus i massivträ och ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö.

Sammantaget består projektet av 245 bostäder fördelade i fyra torn om 10-13 våningar i två kvarter som bildar en bred och hög front i söderläge mot Norra Stationsparken, nära den nya, kommande tunnelbanan i Hagastaden.

Från start har intresset bland kunderna varit stort, och tidigare etapper har sålts i högt tempo. Trenden både håller i sig och förstärks inför den avslutande etappen.

- Alla lägenhetsstorlekar har varit populära men generellt har vi sett störst efterfrågan på de större lägenheterna. Majoriteten av våra köpare bor redan i innerstaden idag och undersökningar visar att önskan om ett klimatsmart boende är stora, säger Anna Ervast Öberg, Affärs- och projektutvecklingschef Folkhem.

Läs hela pressmeddelandet här.