Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Inredning och design Sjöhusen

Det finns många fler fördelar med att köpa nyproduktion. Bostäderna i Sjöhusen har antingen stor balkong mot vattnet eller härlig utsikt med kvällssol mot stadsgatan. Intill bostäderna återfinns den harmoniska parkmiljön precis vid vattnet och här finns plats för cyklar.

Stort fokus har lagts på att skapa ett estetiskt tilltalande boende med hantverksmässighet in i minsta detalj. Vi har lyft fram det moderna, där naturkänsla skapar en mysig, mjuk och varm hemmamiljö. Lägenheterna har en känsla och omsorg för detaljer. Att få bo i ett hus byggt med naturmaterial påverkar hur du mår och din livskvalitet.

I grundutförandet, som kallas "Vårt val", erbjuder vi en genomtänkt och enhetligt designad lägenhet med ett bestämt urval av kulörer, vitvaror och material.

Om du har egna preferenser för att du ska trivas lite extra bra i din nya bostad har du möjlighet till vissa personliga inredningsval. Dessa inredningsval presenteras i samband med säljstarten.