Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Kom in på bostadsmarknaden

Det är inte helt lätt att ta sig in på bostadsmarknaden – kontantinsatsen kan vara hög och konkurrensen hård. Då kan lösningen vara att köpa nyproduktion. Genom att göra en intresseanmälan för Tree House säkrar du din förtur till projektet. Du kan sedan i lugn och ro välja din lägenhet under VIP-försäljningen, och det enda du behöver betala vid bokningen är en delbetalning. Inte förrän sex månader före tillträdet måste du betala handpenning på ditt nya hem, vilket kan ge dig flera år att spara ihop till kontantinsatsen. Dessutom kan du hela tiden känna dig trygg i att du säkrat ditt pris medan vi bygger, oavsett om marknadspriserna fortsätter att stiga.

I Tree House bygger vi många små och yteffektiva lägenheter som passar perfekt som första boende samt större lägenheter med plats för hela familjen, och ger dig tillgång till alla dessa fördelar med att köpa ett helt nytt hem.

Gör din intresseanmälan här!