Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Inredning & design

Cederhusen är ett unikt boende att leva i. Det är ett resultat av en passion för att skapa ett modernt, vackert boende, som både tar hänsyn till människan och miljön. Med tillgång till balkonger, ordentlig förvaring och smarta, genomtänkta och fina detaljer.

Stort fokus har lagts på att skapa ett estetiskt tilltalande boende med hantverksmässighet in i minsta detalj. Vi har lyft fram det klassiska, nordiska formspråket, där naturkänsla skapar en mysig, mjuk och varm hemmamiljö. Lägenheterna har en tidlös design med känsla och omsorg för detaljer. Att få bo i ett hus byggt med naturmaterial påverkar hur du mår och din livskvalitet.

I grundutförandet, som kallas "Vårt val", erbjuder vi en genomtänkt och enhetligt designad lägenhet med ett bestämt urval av kulörer, vitvaror och material.

Om du har egna preferenser för att du ska trivas lite extra bra i din nya bostad har du möjlighet till vissa personliga inredningsval. Du kanske vill ha helintegrerad kyl och frys, köksluckor i annan kulör, bänkskiva i trä eller ett annat kakel i badrummet?

Fördjupa dig per rum

Vill du veta mer om vårt val per rum eller få en uppfattning om vilka typer av egna val du kan göra - välj ett rum!

Besök våra rum

 • Inredning kök

  I köket finns det plats för att bjuda hem vänner eller ha mysiga familjemiddagar. I de större lägenheterna är köket avskilt, så det är enkelt att laga mat i lugn och ro. Eller ha en lugn middag medan det pågår lek och aktivitet i vardagsrummet.

  Läs mer
 • Inredning badrum

  Badrummet har en varm och inbjudande atmosfär med klassiskt vitt kakel och en mörkare fog som harmoniserar med det matta sandfärgade klinkergolvet. Läs mer om vårt standardutförande här!

  Läs mer
 • Övrig inredning

  Det första du kommer att upptäcka är att lägenheterna påminner om den klassiska våningen, med tydliga rum i sekvens. Naturen sitter verkligen i väggarna. Och eftersom många väggar och tak är just av trä blir tavlor, hyllor och lampor väldigt enkla att skruva upp. Det går snabbt och enkelt, utan att riskera att borra i någon metallist eller svårborrad tegelvägg. Det brandsäkra sprinklersystemet är diskret monterat i taket så att den rena känslan i lägenhetens design inte störs.

  Läs mer

Har du frågor?

Hör gärna av dig.