Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Kök - vårt och ditt val

I köket finns det plats för att bjuda hem vänner eller ha mysiga familjemiddagar. I de större lägenheterna är köket avskilt, så det är enkelt att laga mat i lugn och ro. Eller ha en lugn middag medan det pågår lek och aktivitet i vardagsrummet.

Cederhusen - vårt val kök

Som standard, "vårt val" får du en genomgående naturkänsla i köket med luckor i ekfanér och bänkskiva av ljust grå kompositsten, stänkskyddet är i kakel. Diskmaskinen är dold bakom snickerilucka och undersidan av väggskåpen har integrerade LED-spotlights som belyser arbetsytorna.

Cederhusen - ditt val

För att du ska trivas lite extra bra i din nya bostad har du möjlighet till vissa personliga inredningsval. I köket kan du göra flera tillval, exempelvis kulör på kökslucka, bänksskiva eller vitvaror. Nedan presenteras vissa tillval och inspirationsbilder.

De andra rummen

 • Inredning badrum

  Badrummet har en varm och inbjudande atmosfär med klassiskt vitt kakel och en mörkare fog som harmoniserar med det matta sandfärgade klinkergolvet. En inkaklad spegel över tvättstället belyses av stilrena armaturer i vitt porslin och opalglas. I taket finns infällda spotlights.

  Läs mer
 • Övrig inredning

  Det första du kommer att upptäcka är att lägenheterna påminner om den klassiska våningen, med tydliga rum i sekvens. Naturen sitter verkligen i väggarna. Och eftersom många väggar och tak är just av trä blir tavlor, hyllor och lampor väldigt enkla att skruva upp. Det går snabbt och enkelt, utan att riskera att borra i någon metallist eller svårborrad tegelvägg. Det brandsäkra sprinklersystemet är diskret monterat i taket så att den rena känslan i lägenhetens design inte störs.

  Läs mer
 • Inredning & design

  Cederhusen är ett unikt boende att leva i. Det är ett resultat av en passion för att skapa ett modernt, vackert boende, som både tar hänsyn till människan och miljön. Med tillgång till balkonger, ordentlig förvaring och smarta, genomtänkta och fina detaljer.

  Läs mer

Har du frågor?

Hör gärna av dig.