Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Lägenheter där naturens närvaro känns

Oavsett om du väljer en mindre lägenhet där allt är yteffektivt och komprimerat eller en stor lägenhet där du och familjen kan bre ut er så kommer naturen ständigt vara närvarande i Cederhusen. Alla dörrposter och dörrfoder är beklädda i ekfanér, och fönsterbrädorna är gjorda av natursten. En annan fin detalj är att du i hallen möts av ett golv belagt med kokosmatta. Materialen är hållbara för att leva länge och kan underhållas istället för att förbrukas.

Lägenheterna påminner om den klassiska våningen med tydliga rum. I köket finns det plats att bjuda hem vänner eller ha mysiga familjemiddagar. I våra större lägenheter ligger köket avskiljt, så det är enkelt att laga mat i lugn och ro. Även här är naturen nära, med luckor i ekfanér och bänkskiva i kompositsten.

Använd bostadsväljaren för att hitta ditt nya hem. Det finns lägenheter till försäljning i både hus 1 och 2. Här nedan presenterar vi ett urval av lägenhetstyper.

Bostadsväljaren

I bostadsväljaren kan du se bilder, planlösningar och priser på alla lägenheter som är till salu.

Tvåa med uteplats

Det finns bara ett fåtal - men här kan du bo i en yteffektiv tvåa på ca 41 kvm med egen utaplats. Planlösningen gör att de sociala ytorna kommer i fokus, samtidigt som du har gott om förvaring i en separat del av lägenheten och ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Se en större bild på planlösningen

Trea med det lilla extra

En fantastisk lägenhet med tre och ett halvt rum. Rummen ligger i fil med fönster i tre väderstreck och de sociala delarna i centrum. En unik lägenhet och perfekt för den som behöver lite mer än två sovrum för att få plats med arbetshörnan också.

Se en större bild på planlösningen

Fyra med öppen planlösning

Här är de sociala och privata delarna i lägenheten tydligt indelade i zoner. Och dessutom finns ett av sovrummen avskilt från de andra - perfekt för hemmakontoret eller tonåringen som vill vara lite för sig själv. I denna lägenhet får hela familjen plats!

Se en större bild på planlösningen

Representativ femma

Här finner du en våning utöver det vanliga - en riktig våningskänsla med rum i fil och ett stort master bedroom med en suite och härlig kungsbalkong.

Se en större bild på planlösningen