Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Lägenheterna i etapp två

Vi fyller på med lägenheter som varit slutsålda i etapp ett men vi har även några nya planlösningar som vi hoppas att ni kommer att gilla.

Tvåa med uteplats

Många tvåor blev slutsålda i första etappen. Nu återvänder två stycken med uteplats samt några av de mest yteffektiva tvåorna på ca 41 kvm. Planlösningen gör att de sociala ytorna kommer i fokus, samtidigt som du har gott om förvaring i en separat del av lägenheten och ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Se en större bild på planlösningen

Trea med det lilla extra

En fantastisk lägenhet med tre och ett halvt rum. Rummen ligger i fil med fönster i tre väderstreck och de sociala delarna i centrum. En unik lägenhet som är helt ny i denna etapp och perfekt för den som behöver lite mer än två sovrum för att få plats med arbetshörnan också.

Se en större bild på planlösningen

Fyra med öppen planlösning

Vi kan vid denna säljstart erbjuda en fyra med öppen planlösning. Här är de sociala och privata delarna i lägenheten tydligt indelade i zoner. Och dessutom finns ett av sovrummen avskilt från de andra - perfekt för hemmakontoret eller tonåringen som vill vara lite för sig själv. I denna lägenhet får hela familjen plats!

Se en större bild på planlösningen

Representativ femma

Här finner du en våning utöver det vanliga - en riktig våningskänsla med rum i fil och ett stort master bedroom med en suite och härlig kungsbalkong.

Se en större bild på planlösningen