Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Lägenheterna i etapp tre

Cederhusen etapp tre innefattar 63 stycken bostadsrätter i storlekarna 1-5 rok. Vi fyller på med lägenheter som varit slutsålda i etapp två men vi har även några nya planlösningar som vi tror att ni kommer att gilla!

Fullständig prislista för etappen presenteras i samband med säljstart. Nedan presenteras frånpriser på de minsta lägenheterna i respektive lägenhetsstorlek:

1 rum och kök | fr. 2.450.000 kr
2 rum och kök | fr. 3.650.000 kr
3 rum och kök | fr. 5.750.000 kr
4 rum och kök | fr. 8.850.000 kr
5 rum och kök | fr. 14.000.000 kr

Första boende i cityläge?

1 rok om 31 kvadratmeter med balkong i bästa cityläge - perfekt förstagångsboende eller övernattningslägenhet!

Se en större bild på planlösningen

Tvåa med kungsbalkong

Många tvåor blev slutsålda snabbt i andra etappen- något man förstår med en planlösning som till exempel denna! Kvadratsmart med kungsbalkong - vad tycker du om denna 2 rok om 48 kvm?

Se en större bild på planlösningen

Kvadratsmart trerummare med hörnbalkong

Ny för denna etapp - fantastisk kvadratsmart 3 rok om 59 kvadrat med öppen planlösning och två bra planerade sovrum. Den härliga hörnbalkongen med utgång både från kök och sovrum skapar hög trivselfaktor.

Se en större bild på planlösningen

Fyra med öppen planlösning

En planlösning som går att uppleva på plats är denna fyrarummare om 94 kvadratmeter med balkong - vår visningslägenhet! Denna modell fanns i tidigare etapper och återfinns även i etapp tre. Omåttligt populär, vilket man kan förstå!

Se en större bild på planlösningen

Representativ femma

Här finner du en våning utöver det vanliga. 129 kvm med rum i fil och ett stort master bedroom med en suite och härlig kungsbalkong. Här finns plats för hela familjen!

Se en större bild på planlösningen

Intresseanmälan - den 15 januari 2022 släpps lägenheterna till försäljning!

Anmäl dig nu för att få all information fortlöpande
Klicka här!