Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Lägenheterna i etapp tre

Cederhusens tredje etapp innefattar totalt 63 stycken bostadsrätter i storlekarna 1-5 rok. Etappen består av både lägenheter som varit slutsålda i etapp två men även nya planlösningar. Nedan presenteras olika planlösningar per lägenhetsstorlek. Priser på tillgängliga bostäder återfinns i bostadsväljaren.
Frånpriser per lägenhetsstorlek:

1 rum och kök | fr. 2.550.000 kr
2 rum och kök | fr. 4.695.000 kr
3 rum och kök | fr. 6.295.000 kr
4 rum och kök | fr. 9.350.000 kr
5 rum och kök | fr. 13.995.000 kr

Första boende i cityläge?

1 rok om 31 kvadratmeter med balkong i bästa cityläge - perfekt förstagångsboende eller övernattningslägenhet!

Se en större bild på planlösningen

Tvåa med hörnbalkong

Många tvåor blev slutsålda snabbt i andra etappen- något man förstår med en planlösning som till exempel denna! Kvadratsmart med hörnbalkong - vad tycker du om denna 2 rok om 48 kvm? - SLUTSÅLD

Se en större bild på planlösningen

Kvadratsmart trerummare med hörnbalkong

Ny för denna etapp - fantastisk kvadratsmart 3 rok om 59 kvadrat med öppen planlösning och två bra planerade sovrum. Den härliga hörnbalkongen med utgång både från kök och sovrum skapar hög trivselfaktor.

Se en större bild på planlösningen

Fyra med öppen planlösning

En planlösning som går att uppleva på plats är denna fyrarummare om 94 kvadratmeter med balkong - vår visningslägenhet! Denna modell fanns i tidigare etapper och återfinns även i etapp tre. Omåttligt populär, vilket man kan förstå.

Se en större bild på planlösningen

Representativ femma

Här finner du en våning utöver det vanliga. 129 kvm med rum i fil och ett stort master bedroom med en suite och härlig kungsbalkong. Här finns plats för hela familjen!

Se en större bild på planlösningen