Nu säljstartar vi etapp 2

Med sina fyra huskroppar bildar Cederhusen två kvarter i Hagastaden med en unik arkitektur och hög front i söderläge ut mot nya Norra Stationsparken. Efterfrågan i etapp ett har varit stor och några lägenhetstyper är helt slutsålda. Därför är det nu dags att säljstarta etapp två!


Som VIP-kund får du förtur och har chans att köpa en bostad innan de släpps på den allmänna marknaden. Kanske är det en lägenhet högt upp i huset som lockar? En lägenhet med uteplats? Eller är det en av våra nya fyror med öppen planlösning? VIP-säljstarten för etapp två kommer äga rum torsdagen 8 oktober. Redan den 25 september kommer alla VIP-kunder få ta del av allt material genom en unik länk. Vill du få all förhandsinformation och möjlighet att köpa under VIP-säljstarten - anmäl intresse och ta del av vidare information genom den e-postadress du anger.

Våra nya lägenheter

I etapp två fyller vi på med lägenheter som varit slutsålda i etapp ett men vi har även några nya planlösningar som vi hoppas att ni kommer att gilla. Exempelvis kan vi erbjuda en fyra i öppen planlösning och en helt ny trea med fönster i tre väderstreck.

Läs mer och se planlösningar här

Anmäl intresse för att bli VIP-kund

Få all förhandsinformation och möjlighet att köpa före alla andra
Anmäl ditt intresse

Så här går ett köp till

Bli VIP-kund för att få möjlighet att köpa en lägenhet i etapp två före alla andra. VIP-försäljningen startar 8 oktober med principen först till kvarn.

När det är dags för köp skriver du på ett förhandsavtal, det är den första milstolpen för din nya bostad. Därefter sker massor av roliga saker så som inredningsval, byggplatsvisning och så småningom inflytt. Vi finns med dig hela vägen!

Läs om VIP-säljstarten och köpprocessen här

Trygghet och garantier

Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Cederhusen. Vi är också anslutna till branschinitiativet Trygg BRF.

Läs mer

Finansiering

Vår samarbetsbank för Cederhusen är SEB. Hos SEB kan du som exempel få 1,30 procents ränta på ett bolån med 3 års bindningstid. Som köpare av en lägenhet i Cederhusen har du även möjlighet till Grönt Bolån som ger dig ytterligare 0,10 procents rabatt på din boränta. De erbjuder individuell prissättning på bolån, vilket innebär att din ränta påverkas av storleken på ditt bolån, belåningsgraden på din bostad och storleken på ditt sparkapital (inklusive pension).

Hitta kontaktuppgifter till SEB här

Har du några frågor?

Tveka inte att ta kontakt med oss!