Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Snyggt och stilrent boende i välplanerad tvåa med hög standard.

Lägenhetsnummer: 1-1503

Attraktiv tvåa med stor balkong som blir som förlängning av vardagsrummet samt fransk balkong från kök.

Gatuadress:
Ninni Kronbergs gata 10
Rum:
2 rum
Avgift:
2 867 kr/mån
Boyta:
46 kvm
Våning:
5
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Från feb 2022
Uppskattad driftkostnad:
208 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Snyggt och stilrent boende i välplanerad tvåa med hög standard.

Attraktiv tvåa med stor balkong som blir som förlängning av vardagsrummet samt fransk balkong från kök. Bostaden har vitmålade väggar, vitbetsad enstavs askparkett samt fönsterbänkar av natursten. Smakfullt kök med matplats. Luckor i ekfanér och bänkskiva av ljus kompositsten. Här finns gott om arbetsyta, spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Förvaringsmöjligheter i rymliga garderob med skjutdörrar. Vitt kaklat badrum med dusch, wc och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Juridisk person kan godkännas! Föreningen kommer tillhandahålla en magisk gemensamma takterrass för föreningens medlemmar där du kommer kunna äta och umgås. Vidare kommer föreningen även erbjuda en verkstad, ett stort cykelrum, cykelställ på gården, lån av en gemensam el-lådcykeln samt elbilspool. Till alla bostäder hör nyttjanderätten till ett källarförråd. Nära till allt. Så kan man sammanfatta Cederhusens geografiska läge. Hagaparken, ett stenkast bort, är ett paradis för promenader, jogging, cykelturer, paddling, tennis, picknick, brännboll eller en stund för dig själv med en bok i gröngräset. Nya Norra Stationsparken blir ett grönskande stråk med mycket lekytor, vattenspeglar och ett mysigt café vid klocktornet. City ligger på promenadavstånd och tunnelbanans nya gula linje, som håller på att byggas, kommer att stanna nästan utanför din dörr. Bussar, flygbussar och citybanan hittar du runt hörnet. I Hagastaden växer nu många restauranger, kaféer och flera mataffärer fram. Eller gå några steg till och ät en oförglömlig middag på någon av Vasastans två Michelin-krogar. För den kulturintresserade är det bara någon minuts promenad till Stockholms hetaste galleriområde, Stockholm Gallery District. I Hagastaden finns också flera gym och ett har till och med en löparbana på taket. För den bilburne byggs ett stort garage under Norra Stations parken för smidig parkering. Sammanfattningsvis ett oslagbart läge att bo på i underbara Hagastaden!

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Andreas Ångström, Fastighetsbyrån Vasastan

andreas.angstrom@fastighetsbyran.se070-2190024

Matteus Merzinger, Fastighetsbyrån Vasastan

matteus.merzinger@fastighetsbyran.se076-5558725

 • Barn mår bra i trähus

  Att växa upp med naturmaterial runt omkring sig är bra både för själ och hälsa. Dessutom är trähus bra för framtidens klimat.

 • Kultur och nöjen är aldrig långt borta

  Du hittar de mesta i runt knuten. Restauranger, konstgallerier och nöjen. Och räcker inte det ligger city bara några minuter bort.

 • Bo i naturen, mitt i stan

  I Cederhusen sitter naturen i väggarna. Men du bor ändå centralt och nära till allt. Dessutom kommer tunnelbanans gula linje stanna runt hörnet.

 • Omgiven av träningsmöjligheter

  När du bor i Cederhusen i Hagastan har du nära till all möjlig träning. Gym, joggning i vackra Hagaparken, runt Brunnsviken eller på SATS taklöparbana till exempel.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.