Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Penthouse Cederhusen

Välkommen till Penthouse Cederhusen - vår unika byggmästarvåning

Folkhems penthouse är i absolut toppklass och här bor du i en helt nybyggd bostad i massivt trä, med finesser såsom platsbyggda snickerier, badrum klädda i Ekebergsmarmor och med en oslagbar utsikt över Hagastaden och Stockholms stenstad från den privata takterrassen om hela 83 kvadratmeter - samtidigt som du tar ställning och gör skillnad i klimatfrågan.

Man pratar ofta om unika bostäder. Men detta är utan tvekan något helt nytt, något som inte funnits i Sverige tidigare. Våra kvarter i Hagastaden är Sveriges högsta och största flerfamiljshus tillverkade i massivt trä i innerstadsmiljö, något som även är unikt i Europa. Folkhem presenterar stolt detta penthouse om 206.5 kvadratmeter plus privat takterrass om ca 83 kvadratmeter, ensam i sitt slag och exceptionell. Vår byggmästarvåning är inte för alla, den är för dig som uppskattar en klassisk våning med vackert inramade rum, estetik och design och som vill ha ett klimatsmart boende.

Högst upp i huset finner man denna unika byggmästarvåning om 8 rum och kök. Via trappa från köket nås den privata takterrassen filmmed en enastående vy över Hagastaden och Stockholm. Bostaden är rymlig och har flertal rum i fil likt en klassisk våning. Vackra inramade rum, välplanerade sovrumsdelar samt ett kök centrerat i våningen som blir den uppenbara samlingspunkten vid umgänge.

Nedan följer all information om bostaden, bostadsprojektet och bostadsrättsföreningen.

Varmt välkommen till Cederhusens penthouse!

Se film om takterrassen!

- privat och unik yta mitt i Hagastaden
Läs mer

Välkommen in

Cederhusens Penthouse stoltserar med rymliga 206.5 kvadratmeter fördelat på 8 rum och kök. Utöver det ingår en privat terrass om ca 83 kvm. Läs mer om bostaden och se planritning och fler bilder.

Läs mer om bostaden

Arkitekten har ordet

Själva känslan i Hagastaden är urban med starka influenser och inspiration från Michigan Avenue i Chicago. Cederhusen utför en oas av trä i denna miljö. Arkitekterna på General Architecture som ritat Cederhusen berättar hur de tänkt.

Arkitekten har ordet

FAKTA OCH DOKUMENT

Bostadsrättsförening: Brf Arkitraven
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Adress: Hagaesplanaden 61
Våningsplan: 11 + takterrass vån 12
Antal rum: 8 rum och kök
Storlek: ca 206.5 kvm plus ca 83 kvm takterrass
Bofaktablad: Klicka här
Projektfakta: Klicka här
Planlösning: Klicka här
Ekonomisk plan: Klicka här
Stadgar: Klicka här

PRIS: 32 995 000 kr
Månadsavgift: 10 065 kr inkl värme och vatten

Frågor kring vårt Penthouse?

Våra mäklare kan besvara alla dina frågor!
Kontakta våra mäklare här