Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Inredning & design Penthouse

Cederhusen är ett unikt boende att leva i. Det är ett resultat av en passion för att skapa ett modernt, vackert boende, som både tar hänsyn till människan och miljön. Med tillgång till balkonger, ordentlig förvaring och smarta, genomtänkta och fina detaljer.

Stort fokus har lagts på att skapa ett estetiskt tilltalande boende med hantverksmässighet in i minsta detalj. Vi har lyft fram det klassiska, nordiska formspråket, där naturkänsla skapar en mysig, mjuk och varm hemmamiljö. Lägenheterna har en tidlös design med känsla och omsorg för detaljer. Att få bo i ett hus byggt med naturmaterial påverkar hur du mår och din livskvalitet och med vårt inredningskoncept skapas ett penthouse med en genomtänkt och enhetlig design.
Läs mer här om standard och material i penthouset här!

Vissa personliga tillval kan göras som höjer redan hög standard ett snäpp till. Du kanske vill addera vinkyl till ditt kök? Måla väggarna med de färger som är Folkhems signum? Addera en öppen spis till matsalen? Läs mer om tillvalsmöjligheter här.

Fördjupa dig i materialval & tillval

Vårt penthouse har materialval som sticker ut mot övriga bostäder i Cederhusen, bland annat är samtliga badrum, tvättrum och hallgolv klädda i Ekebergsmarmor. Inom kort presenteras här samtliga materialval i bostaden.

De personliga val du kan göra är bland annat byte av vitvaror från Siemens till Gaggenau, öppen spis i matsal och måla väggar i de färger som är Folkhems signum. Vid bostadens andra entré kan pentry installeras och på så sätt få en uthyrningsdel/generationsboende. Läs mer här.

Har du frågor redan nu om materialval och tillval, kontakta våra mäklare!