Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Välkommen in!

Ett mjukt smycke högt över Hagastaden

Med plats för många gäster eller lugna, ljuva hemmastunder breder detta penthouse ut sig med vy mot den kommande grönskade parken i Hagastaden. Bostaden har rum som vetter i fyra väderstreck och de 14 franska balkongerna ger bostaden ett strålande ljusflöde. Här finns en representativ atmosfär med generösa sällskapsrum och flertal rum i fil likt en klassisk våning. Vackra inramade rum, välplanerade sovrumsdelar samt ett kök centrerat i våningen som blir den uppenbara samlingspunkten vid sociala tillställningar.

Våningen har två entréer vilket skapar möjlighet att disponera en del av våningen som generationsboende eller som uthyrningsdel. Här finns allrum, badrum och möjlighet via tillval att skapa ett pentry.

Mastersuit i nordvästläge

Din privata sovrumsdel disponerar utöver sovrum även badrum en suite och walkincloset med förvaring. Sovrummet med sitt ypperliga hörnläge stoltserar med både fransk och vanlig balkong med pardörrar vilket ger ett magiskt ljusinsläpp. Badrummet är klätt med klassisk Ekebergsmarmor med detaljer av trä vilket ger ett mjukt, sobert intryck. Väl genomtänkta detaljer skapar skärpa och originalitet.

Exklusiv matglädje inkluderat

Kökets placering mitt i våningen inspirerar fint till matlagning och socialt umgänge. Kökets inredning i sobert trä möter den fina naturstenen som bänkskiva och skapar en varm känsla. Här finns plats för gediget köksbord där vi redan nu ser framför oss långa frukostar på lördagsmorgonen. Kvalitativa vitvaror från Siemens med möjlighet att uppgradera till Gaggenau.
Från köket leder trappa upp till den privata terrassen.

Naturlig och varm helhet

Helheten är det som gör den här våningen så behaglig. En stringens i materialen och omsorg om detaljerna skapar en neutral och tidlös skön linje. Naturmaterial som trä och natursten, kombinationen av ljus sten och trä ger en ombonad, varm känsla. Och värmen är eftersträvad, den gör det trivsamt och välkomnande.

Nyfiken på planlösningen - klicka här!

Terrass kväll Penthouse Cederhusen

Hänförande takterrass

Den privata takterrassen har en hänförande utsikt, med en vacker inramning av fint sedumtak. Din skyline bildar en unik tavla av Stockholms senaste tillskott till innerstan, Hagastaden, där en fin kontrast mot vår bebyggelse i trä är att se ut över stenstaden runtomkring.

Här finns plats att skapa flera oaser, vad sägs om sittgrupp inför kvällsmiddagarna med familjen, då terrassen är utrustad med utekök där du med lätthet lagar sommarens härliga middagar. Kanske en loungedel för drinken med vännerna med utsikt rakt söderut med landmärken så som Avicii Arena? Självklart finns här även plats för solsängarna där uteduschen intill blir en uppskattad vän varma dagar.

Terrass Penthouse Cederhusen

FAKTA PENTHOUSE CEDERHUSEN

Bostadsrättsförening: Brf Arkitraven
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Adress: Hagaesplanaden 61
Våningsplan: 11 & 12 (terrass)
Antal rum: 8 ROK
Storlek: 206.5 kvm
Pris: 32 995 000 kr
Mån. avg: 10 065 kr inkl värme och vatten
Beräknad inflyttning: April 2022


Bofaktablad: Klicka här
Tillvalsmöjligheter: Klicka här
Projektfakta: Klicka här
Planlösning: Klicka här
Ekonomisk plan: Klicka här
Stadgar: Klicka här

Omgiven av naturmaterial

Cederhusen är ett resultat av en passion för att skapa ett modernt, vackert boende som både tar hänsyn till människan och miljön.

Läs mer om materialvalen här

Projektbeskrivning Cederhusen

Hur är det att bo i Europas högsta flerfamiljshus? Läs mer om Cederhusen och dess faciliteter här.

Läs mer om Cederhusen

Tio sanningar om trähus

De binder koldioxid, går fortare att bygga, är lättare än betong och är tystare - både att bygga och att bo i. Men det finns mer att berätta.

Läs mer

Därför ska du välja ett hem från Folkhem

Det finns många skäl att välja ett hem från oss. Trämaterialet är bara ett av dem. Välkommen hem!

Läs mer

Frågor och funderingar kring vårt Penthouse?

Våra mäklare kan besvara dina frågor!
Kontakta våra mäklare här