Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Så här går VIP-säljstarten till

Använd bostadsväljaren
Du befinner dig just nu på den digitala VIP-säljstaren för Cederhusens andra etapp. Detta är en unik sida för dig som VIP-kund, som gör att du får möjlighet att köpa en lägenhet innan de lanseras på den allmänna marknaden. Använd bostadsväljaren för att bäst kunna botanisera bland alla lägenheter. Här på sidan hittar du även bankerbjudande, mäklarnas kontaktuppgifter och annan viktig info för att kunna vara redo när bokningssidan öppnar den 8 oktober.

Förbered dig genom att träffa oss och mäklarna

Den 6 oktober kl 11.00-14.00 och 7 oktober kl 16.00-19.30 kommer vi finnas tillgängliga för alla frågor och funderingar. Träffa oss på Folkhem och våra mäklare Matteus och Andreas på Fastighetsbyråns kontor på Karlbergsvägen 40. Varmt välkommen!

Förhandsförsäljningen startar
Torsdagen den 8 oktober kl 09.00 öppnar en digital bokningssida för dig som VIP-kund där principen först till kvarn tillämpas. Det är här du registrerar dina önskemål om vilken bostad du önskar köpa, och du kan rangordna upp till tre olika alternativ. Om det finns flera intressenter på samma lägenhet går vi efter könummer, det vill säga den som har det lägsta könumret får välja bostad först.

Viktigt att komma ihåg kring den digitala bokningssidan är så snabbt som möjligt den 8 oktober kl 09.00 klicka på knappen ”Fortsätt” – då registreras ditt könummer. Om du redan nu skulle vilja förbereda dig på hur bokningssidan funkar kan du klicka här för att se en informationsfilm.

Mäklarna kontaktar dig
När vi sammanställt kölistan blir du kontaktad av mäklaren via telefon. Det är viktigt att du är tillgänglig från torsdagen den 8 oktober vid lunch och framåt per telefon. Du kommer att bli kontaktad oavsett om de lägenheter du anmält intresse för är sålda när det blir din tur att välja. Mäklaren kan då hjälpa dig att hitta ett bra alternativ. När du blir erbjuden att köpa en lägenhet skickas ett avtal till dig som du signerar med bank-ID, alternativt så bokar ni en tid för avtalsskrivning. De bostäderna du tackar nej till blir lediga för dem efter dig i kön. För att teckna ett förhandsavtal krävs att du kan styrka finansieringen genom till exempel ett lånelöfte.