Om man besöker vår hemsida så lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en s.k. cookie, på din dator. Vi använder cookies för att ge statistik om användandet av hemsidan eller tjänsten. Statistiken ses bara som siffror och kopplas inte ihop med personuppgifter.

Läs mer i vår integritetspolicy.

Ok, jag förstår

Trygghet och garantier

Att köpa en ny bostad är en stor sak för de flesta av oss. Det är en stor investering och det är där du ska bo – och leva. För oss är det viktigt att ditt köp känns tryggt.

Read an english summary of "tryggt köp"

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Folkhem ingår ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.

Folkhem Tryggt Köp omfattar dels tre försäkringsmoment; avbokningsskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd, samt ett tillträdesskydd. De tre försäkringsmomenten ingår alltid utan kostnad när du köper en bostad av Folkhem. Som köpare kan du dessutom efter särskild prövning, via vårt tillträdesskydd, få skjuta upp din inflyttning med upp till tre månader om du av någon anledning inte kan tillträda på utsatt datum.

Läs mer om tryggt köp

Trygg bostadsrättsmarknad

Cederhusen har anslutit sig till branschinitiativet Trygg bostadsrättsmarknad som finns till för att skapa tryggare bostadsrättsföreningar och för stärkt konsumentskydd på bostadsmarknaden. Med kvalitetsmärkningen ”Trygg BRF” åtar vi oss att redovisa kritiska nyckeltal och obligatoriska uppgifter för bostadsrättsföreningen i projektet. Det kan exempelvis handla om belåning per kvadratmeter och bostad samt bostadsrättsföreningens styrelsesammansättning.

Syftet är att göra det så lätt som möjligt för dig att själv kunna jämföra och utvärdera olika föreningar och bostadsprojekt.

Läs mer om Trygg BRF

Här hittar du olika nyckeltal för Cederhusen

Trygg BRF
Läs mer